+36 1 / 299 7078

info@demaioconsulting.eu


A De Maio iroda bevándorlási ügyekre specializálódott ügyvédek bevonásával nyújt folyamatos, szakmai együttműködést, valamint bürokratikus és jogi segítséget mindazoknak az olasz, magyar vagy külföldi állampolgároknak, akik a bevándorlással kapcsolatos jogszabályok világával találják szembe magukat.

Csapatunk segíti a külföldi állampolgárokat az ügyintézésben és közvetlenül intézik a bevándorlással kapcsolatos teendőket.

A De Maio iroda tanácsadást és segítséget nyújt az uniós és nem uniós állampolgárok számára  a tartózkodási és munkavállalási engedélymegszerzéséhez, valamint a vízum igényléséhez is.

z0bddgy

A De Maio iroda tanácsadást és segítséget nyújt a következő témákban:

  • tartózkodási és munkavállalási engedélyek igénylése és megújítása
  • külföldi vezetői engedély honosítása
  • a külföldön szerzett tanulmányi oklevelek elismertetéséhez szükséges tanácsadás, segítség
  • adóazonosító jel és TAJ kártya igénylés
  • meghívó levél szerkesztése
  • vízum igénylés

Tartózkodási engedély uniós állampolgárok részére

Az EGT állampolgárai szerencsés helyzetben vannak a nem EU állampolgárokkal szemben, hiszen rájuk egyszerűsített adminisztrációs eljárások érvényesek.  A De Maio iroda rendelkezik a szükséges tapasztalattal és ismeretekkel, így az Ön esetében is a legjobb megoldást tudja javasolni.

Amennyiben egy uniós országbeli állampolgár Magyarországon szeretne letelepedni, a tartózkodási engedély megszerzéséhez regisztráltatnia kell magát a magyar bevándorlási hivatalban. A nem uniós állampolgárokhoz képest ez egy egyszerűsített eljárással történik, a De Maio iroda ehhez is maximális segítséget és tanácsadást nyújt.

Tartókodási engedély harmadik országbeli állampolgárok részére

A Magyarországon letelepedni kívánó, harmadik országbeli állampolgároknak tartózkodási és munkavállalási engedélyre is szükségük van. Ez egy összetettebb folyamat, ami során megvizsgáljuk az ügyfelek egyedi igényeit és ez alapján tanácsot adunk az elvégzendő eljárással kapcsolatban.

Mindkét esetben igényelni kell egy lakcímkártyát és egy TAJ kártyát. A munkavállalási engedély igényléséhez szükség van egy adóazonosító jelre is, amit az illetékes adóhivatal bocsát ki.

Vízumkérelmek

Az Európai Unión kívüli állampolgárok csak vízummal léphetnek be Magyarország területére. A vízumkérelem az út indítékától függ, lehet szó üzleti, tanulmányi vagy turista útról, stb.

A De Maio iroda különböző vízum típusokra szakosodott, így az Önnek legmegfelelőbb megoldást tudja kínálni. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.