+36 1 / 299 7078

info@demaioconsulting.eu


1A De Maio tanácsadói irodát 2000-ben alapította Dr. De Maio Viktor Budapesten, azzal a céllal, hogy egy olyan szolgáltatói irodát hozzon létre, amely megbízható, minőségi szolgáltatásokat nyújt, versenyképes áron.

A De Maio iroda széleskörű nyelvi és jogi szolgáltatásokat kínál több évtizedes szakmai tapasztalat alapján. Szakértők és szakemberek járulnak hozzá ahhoz, hogy az ügyfeleknek minőségi, gyors és hatékony szolgáltatást tudjon nyújtani.

A De Maio irodatapasztalt olasz, angol, spanyol és magyarmagyar anyanyelvi fordítói, tolmácsai garantálják a legnehezebb nyelvi területeket érintő,  megbízható fordítói szolgáltatást. Kérés esetén más európai nyelveken is vállal fordításokat. A cég nemcsak egyszerű fordítói tevékenységet végez, hanem hivatalos dokumentumok, okiratok fordítását is vállalja, amelyek a Budapesti és a Miami  Olasz Nagykövetség által hitelesítve  külföldi, olaszországi hivataloknál is felhasználhatóak.

A De Maio iroda elsősorban az európai bevándorlási és vállalati jogban,  valamint az ezzel kapcsolatos témakörökben szerzett több éves tapasztalatot, miközben elsődleges célja segíteni az ügyfeleket a problémák megoldásában.

A De Maio iroda a következő szolgáltatásokat nyújtja:

NYELVI TERÜLETEN

-egyszerű és hiteles fordítások
-tolmácsolás

JOGI TERÜLETEN

·         Általános jogi tanácsadás
·         Vállalati jog
·         Bevándorlási ügyek
·         EGT-s tartozkódási engedélyek
·         EGT-s munkavállalási engedélyek
·         Schengeni vízum
·         Amerikai zöld kártya ügyintézés
·         Bevándorlóvízumok az Egyesült Államokba

ÜZLETI TANÁCSADÁST ÉRINTŐ TERÜLETEK

ADe Maio iroda üzletviteli tanácsadást és támogatást nyújt a megfelelő döntés meghozatalában a Magyarországon befektetni kívánó vállalkozások számára.
A küldetésünk, hogy különböző területek szakértőinek bevonásával magasszínvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani az ügyfeleinknek, irányelveink a következők: megbízhatóság, gyorsaság és pontosság.