+36 1 / 299 7078

info@demaioconsulting.eu


Külföldi és külföldi érdekeltségű cégek képviselete, társasági székhely biztosítása, befektetési- és üzletviteli tanácsadás, megvalósulási stratégiák kidolgozása és kivitelezése.

Cégünk több mint egy évtizedes tapasztalaton és aktuális ismereteken alapuló befektetési, eseti, illetve folyamatos ügyviteli tanácsadást nyújt magyar és külföldi befektetőknek.

A befektetési és ügyviteli tanácsadásunkkalelsősorban a külföldiés külföldi érdekeltségű cégek Magyarországra jutását szeretnénk támogatni. Ezért tanácsadást nyújtunk a cégalapítási vagy telephely működtetési kérdésekben, bemutatjuk országunk befektetésilehetőségeit, valamint az Ön terméke és szolgáltatása piaci megjelenésének módjait.

Tanácsadói szolgáltatásokat is nyújtunkmagyar és külföldi ügyfeleink részére. Ebbe a szolgáltatási körbe tartozik a magyarországi cégalapítás, könyvelés, jogi-, pénzügyi- és adótanácsadás,  bemutatása, piackutatás és megvalósulási stratégiák kidolgozása.

Megbízóink igénye alapján külföldi cégek számára vállalunk üzleti partnerkeresést Magyarországon és az Európai Unióban is, legyen szó gyártásról, disztribúcióról vagy akár egy bizonyos szolgáltatásról, termékről.

Célunk, hogy vállalkozása versenyképes, befektetése pedig eredményes legyen. A hatékony üzletvezetés érdekében szaktanácsadással segítjük a cége működése során felmerülő kérdések megválaszolását is. Ráadásul, a szakszerű üzletvezetéshez elengedhetetlen vezetőképzést is biztosítjuk az Ön számára.

millennium-images-04

Szolgáltatásaink a következő területekre terjednek ki:

  • Befektetések felkutatása.
  • Befektetések lebonyolítása.
  • Megvalósíthatósági tanulmányok kidolgozása.
  • Engedélyek beszerzése.
  • Általános ügyintézése.

helyzetre specializált megoldást kínálja, legyen szó akár meghívólevelek készítéséről és ügyintézéséről, vagy egyéb dokumentumok beszerzéséről.